Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20,00 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής

-

Αλλαγή, αντικατάσταση, αναβάθμιση σκληρού δίσκου Laptop HDD:

     Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το αγαπημένο σας laptop επειδή κολλάει, σκεφτείτε πρώτα μία αναβάθμιση σκληρού δίσκου HDD. Με το πέρασμα του χρόνου η διάρκεια ζωής του HDD μειώνεται με αποτέλεσμα να κολλάει, να είναι αργός και να ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από το κανονικό. Στην PC SUPPORTS μπορούμε εντός ημέρας να αναβαθμίσουμε τον παλιό σου HDD με ένα καινούργιο και να κάνουμε το laptop σου να λειτουργεί όπως όταν το πήρατε. 

   

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αναβάθμιση HDD γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

   

   Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιού ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετά το τέλος της αντικατάστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας επιστρέψουμε το laptop.

   

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • αν το laptop είναι πολύ αργό
  • να αναβαθμίσεις τον χώρο του HDD
  • θέλεις να εγκαταστήσεις έναν έξτρα HDD δίσκο

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

αλλαγη σκληρου δισκου λαπτοπ επισκευη και αντικατασταση

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου Laptop άμεσα στην Αθήνα

Εάν το laptop σας δεν εκκινεί τα Windows, είναι πολύ αργός ή κολλάει συχνά, αναφέρει ότι δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα, πιθανότατα ο σκληρός δίσκος είναι ελαττωματικός και πρέπει να αντικατασταθεί.

Ο σκληρός δίσκος δεν επισκευάζεται. Αποτελείται από κινούμενες πλάκες και κεφαλίδα. Αυτές οι πλάκες έχουν εκατομμύρια τομείς που αποθηκεύουν τα δεδομένα. Η κεφαλίδα είναι υπεύθυνη για την ανάγνωση αυτών των τομέων και τη μετάφρασή τους σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη του laptop σας.

Εάν μόνο ένας από αυτούς τους τομείς είναι ελαττωματικός, ο σκληρός σας δίσκος θεωρείται μη λειτουργικός επειδή αυτό είναι μόνο η αρχή για πιο σοβαρά προβλήματα. Ζητήστε αυτήν την υπηρεσία εάν θέλετε να αντικαταστήσουμε το σκληρό δίσκο του λάπτοπ σας.

Εάν πρόκειται για MacBook ή iMac, υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί τύποι αποθήκευσης, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά. Τα συνήθη συμπτώματα της ελαττωματικής μονάδας αποθήκευσης είναι ότι το laptop ενεργοποιείται αλλά δεν μπορεί να περάσει την πρώτη οθόνη με το λογότυπο.

Αφού αντικαταστήσουμε την εσωτερική αποθήκευση, το επόμενο βήμα είναι η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας (αν προτιμάτε) ή μπορούμε να σας παρέχουμε μια τέτοια υπηρεσία.

Ολοκληρώνουμε όλες τις ρυθμίσεις και εγκαθιστούμε όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης. Τα Windows σας θα ενεργοποιηθούν επίσης σύμφωνα με την προηγούμενη άδεια ενεργοποίησης ΚΛΕΙΔΙ που χρησιμοποιήθηκε στον υπολογιστή σας. 

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς λειτουργικό σύστημα, αλλά αν ξέρετε πώς να το κάνετε, προχωρήστε! Είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση σε ότι χρειαστείτε!

Θέλετε να αντιγραφούν τα δεδομένα σας από τον παλιό σκληρό δίσκο;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού σας δίσκου και να μεταφέρουμε τα αρχεία σας, εάν δεν υπάρχουν ζημιές στη μονάδα ή τη δομή της.

Εάν η μονάδα σκληρού δίσκου δίσκου είναι ελαττωματική, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα αρχεία σας, αλλά θεωρείται ως ανάκτηση δεδομένων με διαφορετικό κόστος και χρονικό πλαίσιο.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία