Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20,00 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής: Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής:
-

Εγκατάσταση Λογισμικού Antivirus

     Έχει λήξει το λογισμικό Antivius του laptop σας; Στη PC Supports αναλαμβάνουμε είτε στο εργαστήριο μας, είτε στο χώρο σας είτε πανελλαδικά με απομακρυσμένη σύνδεση την εγκατάσταση και ρύθμιση του Antivirus!

   Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Στο κόστος επισκευής περιλαμβάνει την άδεια του λογισμικού προστασίας της διάρκειας 1 έτους,
  • Και την εγκατάσταση του όπως επίσης και  η ρύθμιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
  • Στην περίπτωση που μας φέρεις να εγκαταστήσουμε το Antivirus της επιλογής σου, το κόστος διαμορφώνεται 10 + ΦΠΑ.

 

   Χρειάζεσαι λογισμικό προστασίας εάν:

  • το λογισμικό που έχεις έχει λήξει
  • δεν έχεις λογισμικό προστασίας από ιούς στο laptop σου

Επιλέγουμε το σωστό Antivirus για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη

Είτε πρόκειται για την επιχείρησή σας είτε για τον προσωπικό σας υπολογιστή, η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού προστασίας από ιούς είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση.

Η απώλεια των δεδομένων σας μπορεί να είναι μια σημαντική οπισθοδρόμηση και η μόλυνση του συστήματός σας από ιό μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Εκτός από ιούς, υπάρχουν διάφορα άλλα κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να καταστρέψουν το σύστημά σας. Τα προγράμματα κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού κατασκοπίας μπορούν να παρακολουθούν τι γράφετε, να κλέβουν τους κωδικούς πρόσβασής σας και να καταγράφουν τα δεδομένα σας.

Η προστασία από αυτούς τους κινδύνους θα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα και το σωστό λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

εγκατασταση antivirus

Το λογισμικό προστασίας από ιούς έρχεται συνήθως με τη μορφή πακέτου με διάφορες δυνατότητες συνδυασμένες. Τούτου λεχθέντος, κατά την αγορά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή προστασία για το σύστημά σας. 

Τα προγράμματα προστασίας από ιούς μπορεί να είναι αρκετά ακριβά. Ο παράγοντας τιμής γίνεται ακόμη πιο σημαντικός εάν αγοράζετε ένα πρόγραμμα για ένα δίκτυο υπολογιστών και όχι για μια μεμονωμένη συσκευή.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι το πιο ακριβό λογισμικό δεν είναι πάντα το καλύτερο και ποια τιμή είναι κατάλληλη για εσάς θα εξαρτηθεί από το είδος της ασφάλειας που χρειάζεστε.

Ίσως είναι καλύτερο για εσάς να επιλέξετε μία από τις πολλές δωρεάν διαθέσιμες επιλογές ή ίσως να είστε καλύτερα με ένα πρόγραμμα που κοστίζει αλλά παρέχει υψηλή ασφάλεια.

Επιπλέον, τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν επίσης μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες ή μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο με την πλήρη έκδοση. Είναι προς όφελός σας να δοκιμάσετε το λογισμικό πριν το αγοράσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το κατάλληλο antivirus για τις ανάγκες σας.

Προστασία από λογισμικό κατασκοπείας και κακόβουλου λογισμικού

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που περιλαμβάνει προστασία από λογισμικό υποκλοπής και κακόβουλο λογισμικό. Η προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής spyware είναι ένα ουσιαστικό μέρος της προστασίας των δεδομένων και του απορρήτου σας.

Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα σάρωσης μιας ιστοσελίδας και προειδοποίησης εάν αυτή η ιστοσελίδα είναι πιθανό να μολύνει τον υπολογιστή σας με κακόβουλο λογισμικό. Παρόλο που μπορείτε, θεωρητικά, να εγκαταστήσετε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό ή λογισμικό κατασκοπίας, είναι πάντα καλύτερο να το έχετε ομαδοποιημένο σε ένα μόνο πακέτο, καθώς χωριστά προγράμματα μπορεί να παρεμβαίνουν μεταξύ τους.

αντιμετωπιση spyware εταιρεια υποστηριξης

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία