Επισκευή iMac

Επισκευή iMac

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

 Εγκατάσταση OS X:

 

     Αν έχετε παρατηρήσει ότι θέλει επανεγκατάσταση του OS X στο αγαπημένο σας iMac, αν το λειτουργικό σας σύστημα (OS X) θέλετε να λειτουργεί όπως ήταν στην αρχή ή δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάποια αναβάθμιση. Στην PC SUPPORTS μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και να ρυθμιστεί από τους τεχνικούς μας ώστε να γίνει σαν καινούργιο.

 

 

   Χρόνος Ολοκλήρωσης:

     Η εγκατάσταση του λογισμικού (OS X) μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστες ώρες εάν δεν χρειάζεστε κάποια μεταφορά αρχείων. Σε περίπτωση που θελήσετε backup των αρχείων από το παλιό σας λογισμικό στο καινούργιο, τότε η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει περίπου από 1 εώς 2 ήμερες ανάλογα τον όγκο των δεόμενων σας

 

   Κόστος Υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος (OS X) μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις. Ακόμα σας εγκαθιστούμε δωρεάν προγράμματα κι οποιοδήποτε πρόγραμμα έχετε άδεια.

 

   Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το iMac σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστέψουμε.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
[email protected]

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία