Ανάκτηση δεδομένων σε Macbook 

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
1-7 ημέρες

Εγγύηση επισκευής
-

Ανάκτηση Δεδομένων MacBook Αθήνα:

     Εάν έχεις χάσει σημαντικά δεδομένα από τον δίσκο σου κατά 94% των περιπτώσεων μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σου. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκτησης δεόμενων αλλά και αναλόγος την ζημία που έχει προκληθεί στον ίδιο τον δίσκο.

     Χρόνος ολοκλήρωσης:

     Η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί

 

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος επισκευής ανάκτησης δεδομένων. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το αποθηκευτικό μέσο σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Ανάκτηση δεδομένων Macbook

Η PC Supports προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων Macbook. Είμαστε ένα κορυφαίο κέντρο ανάκτησης δεδομένων σκληρών δίσκων και χρησιμοποιούμε αποκλειστικό λογισμικό και προηγμένα, εξειδικευμένα εργαλεία, τεχνικές για να παρέχουμε στους πελάτες την καλύτερη διαθέσιμη λύση για MacBook, MacBook Μοντέλα Air και MacBook Pro.

Ειδικοί στην ανάκτηση δεδομένων και την αποκατάσταση αρχείων σκληρού δίσκου Macbook

Μερικές φορές έχετε χάσει πρόσβαση στο Macbook και τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου δεν είναι προσβάσιμα ή μπορεί να ακούσετε ένα κλικ ή θόρυβο από τον σκληρό δίσκο ή ο σκληρός δίσκος να μην περιστρέφεται καθόλου.

Ανεξάρτητα από την απώλεια δεδομένων που έχει υποστεί λόγω βλάβης φυσικού ή λογικού σκληρού δίσκου, διαθέτουμε τεχνολογία, για τη σωστή διάγνωση και επίλυση προβλημάτων απώλειας δεδομένων.

ανακτηση δεδομενων macbook
επαναφορα δεδομενων macbook

Επαναφορά δεδομένων Macbook

Καθώς οι ειδικοί μας έχουν την εμπειρία να εργάζονται σε διάφορους τύπους συστημάτων αρχείων Macbook, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων συστήματος HFS, HFS+, HFSX και HFS Wrapper, μπορούμε να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Πραγματοποιούμε επίσης επισκευή σκληρού δίσκου και υπηρεσία αντικατάστασης σε επίπεδο εξαρτημάτων, εάν είναι απαραίτητο.

Καλέστε μας σήμερα  για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις απαιτήσεις ανάκτησης δεδομένων MacBook, MacBook Air και MacBook Pro και σχεδόν από όλες τις εκδόσεις Mac OS X, συμπεριλαμβανομένων των Mac OS X 10.8 (Mountain Lion), Mac OS X 10.7 (Lion), Mac OS X 10.6 (Snow Leopard), Mac OS X 10.5 ( Leopard), Mac OS X 10.4 (Tiger) και Mac OS X 10.3 Panther.