Αντικατάσταση Οθόνης MacBook

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
1 έτος

Αλλαγή Οθόνης και αντικατάσταση Αθήνα MacBook:

     Εάν η οθόνη του MacBook σας έχει σπάσει, ραγίσει ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τότε μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια οθόνη LCD μέσα σε 2 με 4 ώρες. Προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και σας δίνουμε πίσω το Macbook με μια ολοκαίνουρια οθόνη.

     Χρόνος ολοκλήρωσης:

     Μόλις φέρετε το MacBook σας στην PC SUPPORTS θα μπορούμε να αντικαταστήσουμε την οθόνη σας μέσα σε λίγες ώρες. Οι ειδικοί τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της οθόνης άμεσα και σε προσιτές τιμές. Με δωρεάν παραλαβή και παράδοση έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από επιπλέον χρεώσεις.

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει το κόστος της αντικατάσταση της οθόνης και όχι το κόστος του ανταλλακτικού. (η τελική τιμή διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του MacBook).

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστρέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ MACBOOK

Σας έσπασε η οθόνη του MacBook; μπορούμε να σας προσφέρουμε μια οικονομικά αποδοτική υπηρεσία επισκευής ή αντικατάστασης της οθόνη σας Macbook αν αυτό είναι εφικτό.

Είτε αυτό αφορά σπάσιμο οθόνης, είτε η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή ή έχει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, προσφέρουμε επισκευή ή αντικατάσταση σε κάθε είδους προβλήματα.

Όλες οι οθόνες laptop και MacBook που αντικαθιστούμε είναι υψηλών προδιαγραφών. Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων ακριβώς πόσο θα πληρώσετε συνολικά για την αντικατάσταση οθόνης Macbook.

Γραμμές σε οθόνη Macbook

Αν βλέπετε οριζόντιες ή κάθετες γραμμές που εκτείνονται κατά μήκος των οθονών μετά από ζημιά από πρόσκρουση ή η μισή οθόνη είναι κενή χωρίς χρώματα μπορεί να είναι σημάδια βλάβης στον ηλεκτρονικό πίνακα LED που απαιτεί αντικατάσταση της διάταξης οθόνης.

Καμμένα ή κολλημένα Pixel σε Macbook οθόνες

Μπορούν να επισκευαστούν και να αντικατασταθούν τα νεκρά εικονοστοιχεία pixel με διακοπτόμενο οπίσθιο φωτισμό, κατεστραμμένο πλαίσιο, σήματα υγρών ή σπασμένο γυαλί. Επικοινωνήστε μαζί μας.

σπασμενη οθονη macbook