Επισκευή - Service Κινητών Xiaomi

 

Γιατί να επισκευάσεις το Xiaomi σου; 

Τα Xiaomi είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στην ζωή ενός ανθρώπου, είτε είναι για απλή χρήση ή και ακόμα για δουλειά. Στην περίπτωση όμως όπου το αγαπημένο σου Xiaomi για κάποιον λόγο χάλασε τότε θα θες να επισκευαστεί άμεσα. Στην PC SUPPORTS το πετυχαίνουμε αυτό γρήγορα και αποτελεσματικά, από μια απλή αλλαγή μπαταρίας μέχρι και μια επισκευή πάνω στην μητρική της ίδιας της συσκευής. Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας σάς προσφέρουν άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε  λύση στο κάθε σας πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας στις επισκευές των Xiaomi χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μπορείτε να φέρετε το Xiaomi σας στο εργαστήριο της                  PC SUPPORTS ή μπορείτε να μας το στείλετε μέσω της υπηρεσίας courier που διαθέτουμε (ΕΛΤΑ courier) με δική μας χρέωση σε όλη την Ελλάδα. 

επισκευη κινητων xiaomi αθηνα

Επισκευές Κινητών Xiaomi Αθήνα

Αφού οι τεχνικοί μας εξετάσουν τo Xiaomi κινητό σας, θα επαληθεύσουμε το συνολικό κόστος επισκευής ή αντικατάστασης. 

Μπορείτε να λάβετε επαγγελματικές επισκευές και σέρβις από τους ειδικούς επαγγελματίες της PC Supports.

Παρέχουμε την ίδια υπηρεσία υψηλής ποιότητας με ανταλλακτικά ποιότητας στην Αθήνα. Οι επισκευές κινητών Xiaomi που πραγματοποιούνται από τους ειδικούς τεχνικούς μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Σας εξασφαλίζουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Service κινητών Xiaomi

Η Xiaomi Corporation είναι μια κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών που ιδρύθηκε το 2010. Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της τηλέφωνο το 2011, η εταιρεία έγινε ο 4ος μεγαλύτερος προμηθευτής τηλεφώνων στον κόσμο και ηγείται της αγοράς στην Κίνα και την Ινδία.

Το πρώτο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε η Xiaomi είναι το Xiaomi Mi 1 που διέθετε τη διεπαφή χρήστη Me You I (MIUI). Στη συνέχεια, η Xiaomi δημιούργησε έξι διαφορετικές σειρές προϊόντων για τα κορυφαία τηλέφωνά της, οι οποίες περιλαμβάνουν τις ακόλουθες σειρές: Mi, Mi Note, Mi Max, Mi MIX, Redmi και Pocophone.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η σειρά Pocophone έγινε η δική της ανεξάρτητη επωνυμία με το όνομα POCO. Οι επισκευές κινητών τηλεφώνων Xiaomi είναι μια υπηρεσία που προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στην Αθήνα.

επισκευη οθονης κινητου xiaomi

Επισκευές κινητών τηλεφώνων Xiaomi

Οι υπηρεσίες επισκευής κινητών τηλεφώνων Xiaomi περιλαμβάνουν:

Επισκευή οθόνης τηλεφώνου Xiaomi

Έσπασε η οθόνη αφής ή η οθόνη LCD; Μην ανησυχείτε, ο τεχνικός μας πραγματοποιεί την αντικατάσταση της οθόνης εντός λίγων ωρών ή λεπτών εάν έχουμε μια οθόνη LCD του μοντέλου του Xiaomi σας.

Για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία γρήγορα, συμβουλευτείτε μας πριν φτάσετε στο κατάστημά μας.

Ζητήματα μπαταρίας και φόρτισης

Με τον καιρό, οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων δεν λειτουργούν πλέον βέλτιστα. Έχετε το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου; Εκφορτίζεται γρήγορα; Η PC Supports μπορεί να το επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την μπαταρία μέσα σε 30 λεπτά.

Αναβάθμιση λογισμικού

Θέλετε να αναβαθμίσετε την έκδοση λειτουργικού συστήματος Xiaomi σας; Αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, ανεπιθύμητα σφάλματα, προβλήματα κολλήματος; Η ομάδα μας εκτελεί την αναβάθμιση λογισμικού, επαναφέρει το λογισμικό και διορθώνει τα σφάλματα. Φέρτε το ελαττωματικό τηλέφωνό σας στο κατάστημά μας και διορθώστε γρήγορα όλα τα προβλήματα.

Βλάβη από νερό ή υγρό

Το Xiaomi σας υποφέρει από ζημιά σε υγρά; Το τηλέφωνό σας έχει βυθιστεί στο νερό; Μην ανησυχείτε, μπορούμε ακόμη και να επισκευάσουμε τις συσκευές που έχουν καταστραφεί λόγω νερού. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς πρέπει να εντοπίσουμε τα σφάλματα στα κυκλώματα.

Προβλήματα φωτισμού κάμερας και φλας

Η ποιότητα της κάμερας μειώνεται; Ο φακός δεν λειτουργεί σωστά; Φέρτε το τηλέφωνό σας στο κατάστημά μας και αφήστε τους τεχνικούς μας να επιλύσουν τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Ζητήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi και σήματος

Δεν έχετε καλή ποιότητα σήματος WiFi; Πραγματοποιούμε διαγνωστικά για να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε, ώστε η ποιότητα του σήματος σας να μην σας ενοχλεί ξανά όταν μιλάτε ή παρακολουθείτε βίντεο HD.

Θέματα ηχείου και μικροφώνου

Έχετε προβλήματα με το μικρόφωνό σας ενώ μιλάτε; Το ηχείο σας δεν παράγει ποιοτικό ήχο όπως πριν; Ελέγχουμε και διορθώνουμε τα προβλήματα. Σε περίπτωση αντικατάστασης μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Άλλες Επισκευές

Το πληκτρολόγιο ή το Bluetooth αντιμετωπίζει προβλήματα; Είναι κάποια συσκευή ελαττωματική; Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε την λύση.