Επισκευή Μεγαφώνου – Ηχείου Κινητού Smartphone

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Επισκευή Μεγάφωνου – Ηχείου Smartphone:  

Το να έχετε ένα κατεστραμμένο ηχείο μπορεί να είναι ανησυχητικό, ειδικά επειδή δεν μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις, ούτε να ακούσετε μουσική ή να παρακολουθήσετε βίντεο στο τηλέφωνό σας. Ευτυχώς, η ομάδα μας στη PC Supports μπορεί να το διορθώσει για εσάς σε ελάχιστο χρόνο.

     Αν δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης του αγαπημένου σας κινητού όταν σας καλούν, όταν δεν λειτουργεί το ηχείο του κινητού σας σε ανοιχτή ακρόαση, ή ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος, τότε χρειαζόσαστε επισκευή στην περιοχή του μεγάφωνου αν θέλετε να το επισκευάσετε άμεσα και οικονομικά μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και να επαναφέρουμε τη συσκευή σας σε πλήρη λειτουργικότητα σε λίγη ώρα. 

     Τι περιλαμβάνει η επισκευή μεγάφωνου: 

     Στο κόστος επισκευής μεγάφωνου περιλαμβάνει: 

 • το ανταλλακτικό 
 • η εργασία 
 • εγγύηση καλής λειτουργίας. 
 • Προβλήματα ηχείου κινητού τηλεφώνου 

 • Επισκευή και αντικατάσταση ηχείου 

     Χρόνος επισκευής: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση του μεγάφωνου γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα το επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ηχείο του κινητού σας; 

Ίσως χρειαστεί να το επισκευάσετε. Τα προβλήματα με το ηχείο σας μπορεί να είναι σύμπτωμα ελαττωματικών καλωδίων, σπασμένων εξαρτημάτων ή άλλων εσωτερικών προβλημάτων. Ωστόσο, προβλήματα με τον ήχο μπορεί να προκληθούν από πολλά μέρη του τηλεφώνου σας. 

Μερικές φορές, όταν νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα με τα ηχεία, έχετε στην πραγματικότητα πρόβλημα με το μικρόφωνο. 

 Εάν αντιμετωπίζετε κακή ποιότητα ήχου ή δεν μπορείτε να ακούσετε τίποτα ήχο, πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα με τα ηχεία. Εάν μπορείτε να ακούσετε καλά, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να σας ακούσουν σε μια κλήση, τότε είναι πιθανό να πρόκειται για πρόβλημα μικροφώνου.  Το τηλέφωνό σας έχει περισσότερα από ένα ηχεία. Το εσωτερικό ηχείο είναι αυτό που ακούτε σε μια τηλεφωνική κλήση. Λειτουργεί σε χαμηλότερη ένταση επειδή έχετε το τηλέφωνο πιεσμένο στο αυτί σας. 

Το εξωτερικό ηχείο είναι αυτό που ακούτε όταν χτυπάει το τηλέφωνό σας ή όταν ακούτε μουσική. Αυτός ο ήχος προορίζεται να είναι πιο δυνατός, ώστε να τον ακούτε όταν βρίσκεται στην τσέπη, την τσάντα, ή σε όλο το δωμάτιο.  Εάν δεν λαμβάνετε ήχο από το ηχείο σας, τότε πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα υλικού με το ίδιο το ηχείο. Ωστόσο, εάν ο ήχος είναι απλώς παραμορφωμένος ή εξασθενεί μέσα και έξω, τότε μπορεί να υπάρχουν άλλες αιτίες. Το τηλέφωνό σας μπορεί να έχει προβλήματα σύνδεσης με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. 

Θα μπορούσε επίσης να είναι πρόβλημα λογισμικού που προκαλείται από μια εφαρμογή που κατεβάσατε πρόσφατα. Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και εάν δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης, τότε ίσως θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας. Φροντίστε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, καθώς η επαναφορά θα διαγράψει τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει.  

Επισκευή του ηχείου του κινητού σας τηλεφώνου 

Εάν η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν βοήθησε, είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε το πρόβλημά σας. Οι ειδικοί τεχνικοί μας μπορούν να βάλουν τα ηχεία σας να λειτουργήσουν ξανά. Προσφέρουμε επισκευές κινητών Smartphone με δωρεάν παραλαβή, παράδοση για την εξυπηρέτησή σας.

     Το μεγάφωνο μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν: 

 • δεν λειτουργεί 
 • ο ήχος είναι διακεκομμένος 
 • ο ήχος είναι χαμηλός 
 • ο ήχος είναι παραμορφωμένος 

  

     Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει: 

 • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το κινητό σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 
 • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το κινητό σας και αντικατάσταση με καινούργιο. 
 • Πλήρης έλεγχος του κινητού ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Έχεις πρόβλημα με το Κινητό σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία