Επισκευή Πίσω Κάμεας Κινητού Smartphone

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Επισκευή Πίσω Κάμερας:    

     Αν δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα του αγαπημένου σας κινητού, αν οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές, ή αν δεν εστιάζει και θέλετε να λυθεί άμεσα και οικονομικά το πρόβλημα αυτό. Στην PC SUPPORTS κάνουμε αντικατάσταση της πίσω κάμερα του κινητού σας και το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα.  

Μας αρέσει να βγάζουμε φωτογραφίες με το κινητό μας. Τα τηλέφωνα μας παρέχουν φωτογραφίες τόσο εξαιρετικής ποιότητας, που πλέον πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν μια φωτογραφική μηχανή ως ξεχωριστή συσκευή, εκτός κι αν η φωτογραφία είναι δουλειά ή χόμπι τους. Αλλά αν βασίζεστε στην πίσω κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου Smartphone και τώρα είναι χαλασμένη ή δεν λειτουργεί καλά, ελάτε να ρίξουμε μια ματιά για να δούμε αν είναι επισκευάσιμη ή αν χρειάζεται ολική αντικατάσταση. 

Ενώ η αισθητή ζημιά μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα, μερικές φορές η πίσω κάμερα του τηλεφώνου σας μπορεί απλώς να σταματήσει να λειτουργεί χωρίς κανέναν λόγο. Ενοχλητικό σωστά;  Όταν τραβάτε φωτογραφίες με το κινητό σας, υπάρχουν ορισμένα ιδιαίτερα προβλήματα που είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες. Στην πραγματικότητα, αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν τόσο συχνά αυτές τις μέρες σε βαθμό που ορισμένοι χρήστες απογοητεύονται πολύ με τα κινητά τους τηλέφωνα. Είμαστε εδώ για να το σταματήσουμε. 

 Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκέφτεστε να επισκευάσετε την μπροστινή και την πίσω κάμερα για το κινητό σας.  -Έριξες το τηλέφωνό σου στο πάτωμα και τώρα η κάμερα είναι σπασμένη ή γρατσουνισμένη.  

-Όποτε τραβάτε βίντεο, ανακαλύπτετε πάντα ότι η αναπαραγωγή βίντεο αποτυγχάνει. 

 -Όταν βγάζεις μια φωτογραφία δεν φαίνεται να συμβαίνει τίποτα. 

 -Η κάμερα αρνείται να ξεκινήσει όταν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία.  

Τα προβλήματα με το τηλέφωνο θα μπορούσαν να καταστρέψουν ολόκληρη τη μέρα σας. Όταν χάνετε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όπως αυτό στο κινητό σας, μπορεί να ανατρέψει κάτι σαν μια εξαιρετική πεζοπορία ή ένα όμορφο ταξίδι. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια λύση σε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα, καθώς είναι απλώς ένα τεχνικό σφάλμα που θα διασφαλίσουμε ότι θα διορθωθεί.

     Χρόνος επισκευής:  

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση της πίσω κάμερας γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.  

     Η πίσω κάμερα μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν:  

  • Δεν λειτουργεί  
  • Οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές  
  • Οι φωτογραφίες έχουν στίγματα  
  •  Η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει  

     Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:  

  • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το κινητό σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.  
  • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το κινητό σας και αντικατάσταση με καινούργιο.  
  • Πλήρης έλεγχος του κινητού ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Έχεις πρόβλημα με το Κινητό σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία