νεο samsung galaxy s21

Το νέο Samsung Galaxy S21 Series 5G είναι γεγονός!

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 5G έρχεται να εντυπωσιάσει με το εμβληματικό στυλ, τον απίθανο σχεδιασμό, το φοβερό design και τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά κατασκευής της!

Ο πραγματικά εμβληματικός σχεδιασμός των νέων S21 5G θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς, ενώ οι διαφορετικοί χρωματισμοί θα ταιριάξουν απόλυτα σε κάθε lifestyle!

  • Κάμερα ασύγκριτων επιδόσεων
  • Πανίσχυρος επεξεργαστής, 5NM AP
  • Ταχύτητες 5G

Το πενταπλό σύστημα των Galaxy S21 Ultra με υπερευρυγώνιο στα 12ΜΡ, ευρυγώνιο 108ΜΡ, διπλό τηλεφακό 10ΜΡ + 10ΜΡ, ToF Laser AF σου παρέχει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα λήψεων, σε οποιαδήποτε συνθήκη! Ενώ με την εμπρόσθια κάμερα 40ΜΡ θα βγάζετε τις πιο απίθανες selfies ανά πάσα στιγμή!

Το τριπλό σύστημα κάμερας των Galaxy S21 και S21+ με υπερευρυγώνιο φακό στα 12ΜΡ, ευρυγώνιο στα 12ΜΡ, τηλεφακό 64ΜΡ και εμπρόσθια κάμερα 10ΜΡ, φέρνει ένα νέο τρόπο να απαθανατίσετε τον κόσμο γύρω σας!

Το νέο 5ΝΜ ΑΡ, το ταχύτερο chip σε smartphone, θα σας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η μνήμη RAM 8GB ή 12GB/16GB LPDDR5 εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και παράλληλα ελαττώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Θα σας μαγέψει! 

Διαβάστε  Η νέα γενιά των Windows έρχεται σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος