ενημερωση windows 10

Έκπληξη ενημέρωση για τα Windows 10

 

Η έκδοση 21H1 των Windows 10 βρίσκεται πολύ κοντά, με την Microsoft να έχει μόλις ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα «KB4023057», για να προετοιμάσει τις συσκευές για την επόμενη μεγάλη ενημέρωση. Το KB4023057 είναι μια υποχρεωτική ενημέρωση για τα «στοιχεία της υπηρεσίας ενημέρωσης των Windows 10» και έχει σχεδιαστεί για την επίλυση προβλημάτων με τις ρυθμίσεις του Windows Update.

Αυτή η ενημέρωση κώδικα περιλαμβάνει βελτιώσεις αξιοπιστίας για την υπηρεσία Windows Update στην έκδοση καταναλωτή των Windows 10 έκδοση 20H2, έκδοση 20H1 και παλαιότερη. Για αρχάριους, θα επιχειρήσει να διορθώσει την «υπηρεσία Windows Update» καθαρίζοντας χώρο στο δίσκο στη συσκευή σας όταν δεν διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο για ενημερώσεις λειτουργιών.

Θα προσπαθήσει επίσης να διορθώσει τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος, πόρους και δυνατότητες που ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαδικασία του Windows Update στο μέλλον. Αυτές οι αλλαγές σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι οι μελλοντικές δυνατότητες και οι αθροιστικές ενημερώσεις θα εγκατασταθούν απρόσκοπτα στη συσκευή σας και ότι η συσκευή σας είναι έτοιμη για ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης.

Στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης, η Microsoft σημείωσε ότι τα Windows 10 KB4023057 κυκλοφορεί σταδιακά στις συσκευές και θα εγκατασταθεί αυτόματα εάν απαιτείται.

Η Microsoft δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα με την ενημέρωση κώδικα, αλλά μπορείτε πάντα να την απεγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου εάν αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα.

Οι ενημερώσεις αξιοπιστίας κυκλοφορούν συνήθως πριν από την κύρια δυνατότητα ή την αθροιστική ενημέρωση. Σύμφωνα με αναφορές, η ενημέρωση των Windows 10 έκδοση 21H1 «Spring 2021» θα ξεκινήσει σύντομα να κυκλοφορεί στους δοκιμαστές στο Release Preview Ring και στο κανάλι παραγωγής, οπότε είναι πιθανό η Microsoft να προετοιμάζει την επόμενη μεγάλη έκδοση

Διαβάστε  Nέο μήνυμα-παγίδα στο Messenger που πρέπει να προσέξετε

Όπως αναφέραμε πρόσφατα, έχουμε ήδη δει στοιχεία για την έκδοση 21H1, στην αθροιστική ενημέρωση του Φεβρουαρίου του 2021. Σύμφωνα με αναφορές που εντοπίστηκαν στην αθροιστική ενημέρωση αυτού του μήνα, η έκδοση 21H1 θα κυκλοφορήσει στο κανάλι «κυκλοφορίας» των Windows Insider τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Αυτή η ενημέρωση δυνατοτήτων αναμένεται να αποσταλεί με υποστήριξη για DNS μέσω HTTPS (DoH), Storage Sense, Ρυθμίσεις βελτιώσεων εφαρμογών και πολλά άλλα.