Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση SSD Laptop Acer:

Μία από τις πιο δημοφιλείς αναβαθμίσεις για να επαναφέρετε το laptop Acer σας σε καλή απόδοση είναι να αντικαταστήσετε τον σκληρό δίσκο του με έναν SSD κατάλληλου μεγέθους. Με αυτή την απλή αλλαγή θα παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση στην απόδοση του laptop σας, μειώνοντας στο ελάχιστο τον χρόνο που αφιερώνεται στην εκτέλεση προγραμμάτων, στην αντιγραφή αρχείων ή στο άνοιγμα φωτογραφιών ή βίντεο, καθώς η καθυστέρηση και η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των δίσκων SSD είναι πολύ ανώτερη. Στη PC Supports αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση SSD Laptop Acer άμεσα και αξιόπιστα.

   Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD για Laptop Acer θα σας δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα:

Πριν πάτε να αγοράσετε έναν SSD για το laptop σας, υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για το ποιος SSD θα είναι κατάλληλος. Το πρώτο από αυτά είναι η χωρητικότητα αποθήκευσης. Προφανώς, το ιδανικό είναι ο νέος SSD να έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα και μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά ευρώ όταν αγοράζετε τον νέο σας SSD.

   Οι δίσκοι SSD ζεσταίνονται δυσκολότερα:

     Οι σκληροί δίσκοι SSD λόγο ότι  δεν υπάρχουν μηχανικά  μέρη δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες όπως οι σκληροί δίσκοι HDD. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ή αν ζείτε κάπου που έχει υψηλότερη από τη συνηθισμένη θερμοκρασία το καλοκαίρι, ενώ μία μονάδα SSD είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί.

   Οι μονάδες SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια:

Πρώτα απ’ όλα, ελέγξτε πόσο αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή στο Acer Laptop σας. Ακόμα κι αν έχετε εγκατεστημένη μονάδα δίσκου χωρητικότητας 1 TB, δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν SSD 1 TB εάν χρησιμοποιείτε μόνο 100 GB. Με έναν SSD 250 GB θα έχετε άφθονο χώρο. Δεν χρειάζεται και οι δύο μονάδες να έχουν την ίδια χωρητικότητα, αλλά ο SSD πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να κρατήσει τα δεδομένα που αποθηκεύετε στον σκληρό δίσκο. Ένα αργό laptop στη πλειονότητα των περιπτώσεων γίνεται σαν καινούρια με αναβάθμιση SSD σε Laptop Acer.

   Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιού ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετά το τέλος της αντικατάστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας επιστρέψουμε το laptop.

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν το laptop Acer είναι πολύ αργό
  • Θέλεις να κάνεις αναβάθμιση
  • θέλεις να εγκαταστήσεις SSD δίσκο σε Laptop Acer

Έχεις πρόβλημα με το Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία