Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20,00 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής

-

Αλλαγή, αντικατάσταση, αναβάθμιση σκληρού δίσκου Laptop Sony HDD:

    Ο σκληρός δίσκος (γνωστός και ως μονάδα σκληρού δίσκου ή HDD) είναι ένας τύπος μονάδας δίσκου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση λογισμικού και δεδομένων σε υπολογιστή ή Laptop. Ένας σκληρός δίσκος οπως σε ένα Laptop Sony αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι υλικού που περικλείει μία ή περισσότερες μαγνητικές πλάκες και τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του σκληρού δίσκου. Οι σκληροί δίσκοι χρησιμοποιούνται επειδή κάθε υπολογιστής χρειάζεται μια συσκευή αποθήκευσης για την αποθήκευση δεδομένων.

Οι σκληροί δίσκοι αποθηκεύουν επίσης μεγάλες ποσότητες δεδομένων με χαμηλό κόστος σε σύγκριση με άλλους τύπους αποθήκευσης.

Αλλαγή σκληρού δίσκου και αναβάθμιση σε Laptop Sony Άμεσα

Ένας σκληρός δίσκος είναι σφραγισμένος για την προστασία των εσωτερικών εξαρτημάτων εργασίας. Η μονάδα δίσκου έχει τόσο ηλεκτρονικά όσο και μηχανικά κομμάτια στο εσωτερικό της θήκης, με ορισμένα κινούμενα μέρη.

Το ένα κινούμενο μέρος είναι η πιατέλα και το άλλο είναι ένας μαγνήτης που ονομάζεται κεφαλή ανάγνωσης/εγγραφής. Η πιατέλα μοιάζει με δίσκο ή CD, μόνο με ένα μαγνητικό στρώμα επικαλυμμένο πάνω του. Η κεφαλή ανάγνωσης/εγγραφής είναι ένας μικρός μαγνήτης που κινείται μέσα και έξω από το κέντρο σε έναν βραχίονα.

Η κεφαλή ανάγνωσης/εγγραφής βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πιατέλα. Ο σκληρός δίσκος συνδέεται στον υπολογιστή με ένα καλώδιο που στέλνει και λαμβάνει δεδομένα όταν ο υπολογιστής λειτουργεί. Ενώ είναι απενεργοποιημένο, δεν συμβαίνει τίποτα μέσα και όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο αποθηκεύονται. Όλοι οι σκληροί δίσκοι ξεκινούν κενοί μέχρι να αποθηκευτούν ή να “γραφούν” δεδομένα στη μονάδα χρησιμοποιώντας την κεφαλή ανάγνωσης/εγγραφής.

Ένα χαρακτηριστικό ενός σκληρού δίσκου, σε σύγκριση με τη μνήμη τυχαίας πρόσβασης (RAM), είναι ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται χωρίς την ανάγκη ρεύματος. Η PC Supports αναλαμβάνει την αλλαγή, αντικατάσταση και αναβάθμιση Laptop Sony με δωρεάν παραλαβή παράδοση.

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αναβάθμιση HDD γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

   

   Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιού ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετά το τέλος της αντικατάστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας επιστρέψουμε το laptop.

   

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • αν το laptop είναι πολύ αργό
  • να αναβαθμίσεις τον χώρο του HDD
  • θέλεις να εγκαταστήσεις έναν έξτρα HDD δίσκο

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία