νες

Samsung No.1 κατασκευαστής τηλεοράσεων παγκοσμίως

Η Samsung Electronics για 15η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την κορυφή της παγκόσμιας αγοράς τηλεοράσεων, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς, Omdia.

Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν στις 23 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με αυτό, η Samsung Electronics σημείωσε μερίδιο 31,8% στη διεθνή αγορά τηλεοράσεων, βάσει τζίρου το 4ο τρίμηνο του 2020, ενώ κατέγραψε το μεγαλύτερο ετήσιο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία, αγγίζοντας το 31,9%, βάσει του τζίρου του 2020.

Αδιαμφισβήτητα η Samsung αποτελεί πρωτοπόρος και έχει ηγετική θέση στον χώρο των τηλεοράσεων, δημιουργώντας προϊόντα που προσφέρουν προβολή και εμπειρίες υψηλής ποιότητας, γι’ αυτό άλλωστε οι δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε για αυτή.

Παράλληλα, η στρατηγική της εταιρείας για ταχεία ανάπτυξη της σειράς οθονών QLED, στην κατηγορία εξαιρετικά μεγάλων οθονών άνω των 75 ιντσών, την εισαγωγή και ανάπτυξη της σειράς Lifestyle τηλεοράσεων και μια σειρά καινοτομιών, που υλοποιήθηκαν χάρη στη συνεχή προσπάθειά της, επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η Samsung έχει ενσωματώσει ρηξικέλευθες τεχνολογίες, ενώ εκτείνεται σε πολλαπλές κατηγορίες, προσεγγίζοντας ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών και μια πληθώρα περιπτώσεων χρήσης.

Για το 2021 είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά τόσο με την εισαγωγή νέων, όσο και με τη διεύρυνση βασικών προϊόντων της.

Τα επόμενα χρόνια η Samsung θα συνεχίσει να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων σε στρατηγικούς τομείς, για να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων με τεχνολογία αιχμής. Ενώ η εταιρεία έχει στόχο μια ευρεία ευθυγράμμιση των λειτουργιών της μέσω μακροπρόθεσμων προγραμμάτων βιωσιμότητας.