Σχέδιο χωρίς τίτλο

Windows 10: διορθώστε τα προβλήματα με τη δεύτερη οθόνη

Η πολλαπλή οθόνη είναι μια κοινή τάση στις μέρες μας, την χρησιμοποιεί κανείς για πολλούς λόγους, είτε αυτό πρόκειται για παιχνίδια, για εργασία, είτε για άλλους λόγους.

Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη οθόνη, μην ανησυχείτε!

Ανατρέξτε στα παρακάτω εύκολα βήματα που ακολουθούν.

Βήμα 1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

Αυτή είναι μια βασική λύση και ισχύει κυρίως για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σύστημά σας. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας κάνει πολλά πράγματα, ουσιαστικά, βοηθά το σύστημα σας να ξεκινήσει από την αρχή.

Βήμα 2: Ελέγξτε τη σύνδεση καλωδίου

Για να διορθώσετε τα προβλήματα που παρουσιάζει η δεύτερη οθόνη, ελέγξτε το καλώδιο εάν είναι σωστά συνδεδεμένο. Το καλώδιο μπορεί να μην είναι σωστά συνδεδεμένο.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο και να το επανασυνδέσετε ξανά.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, ελέγξτε το ίδιο το καλώδιο. Δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη σας εάν έχετε κακό ή σπασμένο καλώδιο.

Βήμα 3: Ελέγξτε την οθόνη σας

Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, ελέγξτε την οθόνη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική οθόνη για να το κάνετε αυτό, συνδέστε την άλλη οθόνη με το καλώδιο της δεύτερης οθόνης σας. Εάν λειτουργεί καλά, τότε μπορεί να έχετε μια σπασμένη οθόνη.

Βήμα 4: Σάρωση της δεύτερης οθόνης

Εάν είστε βέβαιοι ότι οι δύο οθόνες σας λειτουργούν, μπορείτε να ανιχνεύσετε τη δεύτερη οθόνη χειροκίνητα. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε σωστά τις ρυθμίσεις.

Εντοπίστε τη δεύτερη οθόνη:

  • Πηγαίνετε στο Start σας
  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις
  • Επιλέξτε Σύστημα
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση
  • Στην ενότητα Αναδιάταξη των οθονών εμφάνισης, κάντε κλικ στο κουμπί Εντοπισμός

Βήμα 5: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Αν έχετε buggy, ελλείποντα ή παρωχημένο πρόγραμμα οδήγησης, το σύστημά σας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη δεύτερη οθόνη. Για να διορθώσετε προβλήματα δεύτερης οθόνης, πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών.

Με το πρόγραμμα Driver Reviver μπορείτε να ενημερώσετε τους οδηγούς σας κατευθείαν από τους αρχικούς κατασκευαστές.

Η ομάδα της PC supports, είναι πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση!