Γνήσια Windows & Γνήσια Office

Γνήσια Windows & Γνήσια Office – Πως θα τα βρεις

Αυθεντικά Windows

Τα γνήσια Windows είναι διαθέσιμα τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft όσο και από διάφορα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Η τιμή τους ποικίλει ανάλογα με την έκδοση των Windows που επιθυμείτε να αγοράσετε. Για παράδειγμα, τα Windows 10 Home κοστίζουν περίπου 145,99€, ενώ τα Windows 11 Pro διατίθενται περίπου στην τιμή των 299,99€.

Τα γνήσια Windows αντιπροσωπεύουν νόμιμες άδειες χρήσης του λειτουργικού συστήματος Windows, που έχουν αγοραστεί επίσημα από τη Microsoft. Αυτά τα γνήσια Windows προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα μη γνήσια Windows, όπως:

  1. Ενεργοποίηση: Τα γνήσια Windows είναι πλήρως ενεργοποιημένα, πράγμα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις λειτουργίες τους. Αντίθετα, τα μη γνήσια Windows μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένα, περιορίζοντας την λειτουργικότητά τους.
  2. Ενημερώσεις: Τα γνήσια Windows λαμβάνουν αυτόματα ενημερώσεις ασφαλείας και λογισμικού. Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό, ενώ οι ενημερώσεις λογισμικού μπορούν να προσθέσουν νέες δυνατότητες και να βελτιώσουν την απόδοση των Windows. Τα μη γνήσια Windows ενδέχεται να μην λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις, προκαλώντας πιθανά προβλήματα ασφάλειας και απόδοσης.
  3. Τεχνική υποστήριξη: Οι κάτοχοι γνήσιων Windows έχουν πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη της Microsoft, η οποία μπορεί να τους βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και ερωτήσεων που αφορούν το λειτουργικό τους σύστημα. Αντίθετα, οι κάτοχοι μη γνήσιων Windows ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη της Microsoft.

Για να επιβεβαιώσετε τη γνησιότητα των Windows σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επικύρωσης γνησιότητας της Microsoft, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν στον ιστότοπο της εταιρείας.

Για να εντοπίσετε γνήσια προϊόντα Windows και Office, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Εκτελέστε έρευνα για τις τιμές των προϊόντων: Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε τις τιμές των προϊόντων σε αξιόπιστα καταστήματα. Είναι σημαντικό να αγοράζετε από πηγές που είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους.
  2. Προσέξτε τον τύπο της άδειας: Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι άδειας για τα προϊόντα Microsoft, τα οποία είναι οι άδειες μονής χρήσης και οι άδειες πολλαπλής χρήσης. Μια άδεια μονής χρήσης επιτρέπει τη χρήση του λογισμικού σε έναν μόνο υπολογιστή, ενώ μια άδεια πολλαπλής χρήσης επιτρέπει τη χρήση του σε πολλούς υπολογιστές. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τη σωστή άδεια για τις ανάγκες σας.
  3. Εάν αγοράζετε online, ελέγξτε την εγγύηση: Αν αγοράζετε τα προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα, βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα παρέχει εγγύηση για την αγορά σας. Αυτό θα σας προσφέρει ασφάλεια σε περίπτωση προβλημάτων.
Διαβάστε  Πώς να δεις το χρονολόγιο – ιστορικό τοποθεσίας στο Google Maps

Προσέξτε τις φθηνές προσφορές: Ενώ μπορεί να υπάρχουν φθηνές προσφορές για γνήσια προϊόντα Windows και Office, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτές. Μερικές φορές, φθηνές προσφορές μπορεί να αντιστοιχούν σε μη γνήσια προϊόντα ή σε προϊόντα που δεν παρέχουν όλες τις λειτουργίες της πλήρους έκδοσης.

Εάν βρείτε μια πολύ καλή προσφορά, είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα για το κατάστημα και το προϊόν πριν το αγοράσετε, για να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για γνήσιο προϊόν. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε είστε κάτοχος Laptop, είτε υπολογιστή για τα δικά σας Windows.