Πώς να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας στο Instagram

Πώς να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας στο Instagram

Το Instagram άνοιξε τη διαδικασία επαλήθευσης στο κοινό στα μέσα του 2018. Το επαληθευμένο σήμα είναι ένα μικρό μπλε τικ που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του λογαριασμού σας στις αναζητήσεις και στο προφίλ σας. Αυτό σημαίνει ότι ένας επαληθευμένος λογαριασμός Instagram είναι μια πραγματική παρουσία του δημόσιου προσώπου ή της παγκόσμιας επωνυμίας που αντιπροσωπεύει. Οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει επαλήθευση στην εφαρμογή Instagram.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το επιτύχετε;

 Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να υποβάλετε ένα αίτημα επαλήθευσης Instagram και να λάβετε το πολυπόθητο μπλε τικ.

Τι σημαίνει επαλήθευση Instagram;

Επαλήθευση σημαίνει να λάβετε ένα σήμα που να λέει ότι είστε πραγματικά το ίδιο και το αυτό άτομο. Στο Instagram, αυτό συμβαίνει όταν κάποιος σας δίνει ένα μπλε σημάδι επιλογής.

Τα σήματα επαλήθευσης δείχνουν ότι η πλατφόρμα θα ελέγξει για να βεβαιωθεί, ότι το άτομο στο σήμα είναι αυτό που λέτε ότι είναι.

Αυτά τα σήματα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους πραγματικούς λογαριασμούς να ξεχωρίζουν, ώστε οι χρήστες του Instagram να μπορούν να είναι σίγουροι ότι ακολουθούν το σωστό άτομο ή την επωνυμία. Είναι εύκολο να εντοπιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης και στα προφίλ και μεταδίδουν κύρος.

Τα σήματα επαλήθευσης είναι ιδιαίτερα επειδή είναι δύσκολο να τα αποκτήσετε. Δείχνουν ότι είστε σημαντικός και ξεχωριστός. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό κάνει τους ακόλουθους να ασχολούνται περισσότερο με τον ιστότοπο ή το προϊόν.

Το Instagram λέει ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί (όπως οι επαγγελματικοί λογαριασμοί) αντιμετωπίζονται όπως οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας επαληθευμένος λογαριασμός δημοσιεύει ποιοτικό περιεχόμενο, πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τους ακόλουθούς του.

Διαβάστε  Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την κάμερα στο laptop ή PC

Ποιος μπορεί να επαληθευτεί στο Instagram;

Για να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας στο Instagram, πρέπει να είστε πραγματικά δημοφιλείς. Αλλά το Instagram είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό σχετικά με το ποιος θα επαληθευτεί, οπότε αν ο λογαριασμός σας είναι πολύ δημοφιλής, μπορεί να μην είστε σίγουροι αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Αρχικά, πρέπει να συμμορφώνεστε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τις Οδηγίες κοινότητας του δικτύου . Επιπλέον, ο λογαριασμός σας πρέπει να πληρεί καθένα από αυτά τα κριτήρια:

 • Αυθεντικός: O λογαριασμός θα πρέπει να αντιπροσωπεύει πραγματικό πρόσωπο, εγγεγραμμένη επιχείρηση ή επωνυμία. Δεν μπορείτε να είστε σελίδα meme ή λογαριασμός θαυμαστή.
 • Μοναδικός: μόνο ένας λογαριασμός ανά άτομο ή επιχείρηση μπορεί να επαληθεύσει το Instagram, με εξαιρέσεις για λογαριασμούς από συγκεκριμένες χώρες.
 • Δημόσιος: οι ιδιωτικοί λογαριασμοί Instagram δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επαλήθευση.
 • Ολοκληρωμένο προφίλ : Θα πρέπει να έχετε πλήρες βιογραφικό, φωτογραφία προφίλ και τουλάχιστον μία ανάρτηση.

Εάν είστε σίγουροι ότι πληροίτε αυτά τα κριτήρια ή απλά θέλετε να το ρισκάρετε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να λάβετε επαλήθευση στο Instagram

 1. Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις
 3. Πατήστε Λογαριασμός
 4. Πατήστε Αίτημα επαλήθευσης
 5. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης.
 6. Το νόμιμο όνομά σας
 7. Το «γνωστό ως» ή το όνομα εργασίας σας (αν υπάρχει)
 8. Επιλέξτε την κατηγορία ή τον κλάδο σας (για παράδειγμα: blogger/influencer, αθλήματα, ειδήσεις/μέσα ενημέρωσης, επιχείρηση/μάρκα/οργανισμός κ.λπ.)
 9. Πρέπει επίσης να υποβάλετε φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητας. Για κάποια άτομα, αυτό θα μπορούσε να είναι άδεια οδήγησης ή διαβατήριο. Για τις επιχειρήσεις χρειάζεται, ένας λογαριασμός κοινής ωφέλειας, ένα επίσημο επιχειρηματικό έγγραφο ή  φορολογική δήλωση.
Διαβάστε  Γνήσια Windows & Γνήσια Office - Πως θα τα βρεις

6. Πατήστε Αποστολή.

Σύμφωνα με το Instagram, αφού η ομάδα τους εξετάσει την αίτησή σας, θα λάβετε μια απάντηση στην καρτέλα ειδοποιήσεών σας. Λόγω ιστορικών και συνεχιζόμενων προβλημάτων με ανέντιμους και επιτήδειους, το Instagram είναι πολύ σαφές ότι ποτέ δεν θα σας στείλουν email, δεν θα ζητήσουν χρήματα ή θα επικοινωνήσουν με άλλο τρόπο.

Μέσα σε λίγες ημέρες ή μια εβδομάδα (ορισμένοι λένε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 30 ημέρες), θα λάβετε ένα άμεσο ναι ή όχι. Κανένα σχόλιο ή εξήγηση.