Δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές

Δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές

Πολλοί χρήστες υπολογιστών αναζητούν νέο νέο λογισμικό. Και η βιομηχανία λογισμικού είναι μια από τις λίγες στην οποία πολλά πράγματα διατίθενται δωρεάν, επομένως μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές. Υπάρχουν μερικά καταπληκτικά πακέτα δωρεάν λογισμικού για σχεδόν κάθε κατηγορία. Αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που μπορείτε να εκτελέσετε στα Windows 10 και 11 και σε άλλες πλατφόρμες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ δωρεάν λογισμικού και δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές

Αν και οι όροι φαίνεται να είναι πολύ παρόμοιοι, υπάρχει μια λεπτή διάκριση μεταξύ δωρεάν λογισμικού και δωρεάν εφαρμογών, όπου πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Οι δωρεάν εφαρμογές είναι λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε πλήρως με όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται χωρίς καμία δέσμευση πληρωμής. Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές θα εμφανίζουν διαφημίσεις μέσα στο πρόγραμμα ή θα σας προσκαλούν να κάνετε δωρεά προκειμένου να υποστηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξη. Τα εργαλεία λογισμικού δωρεάν λογισμικού είναι συνήθως δωρεάν εκδόσεις του πλήρους λογισμικού που παρέχουν βασικές ή περιορισμένες δυνατότητες. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε τον τρίτο τύπο, τις δωρεάν δοκιμαστικές εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν προεπισκόπηση ή το λογισμικό θα διαθέτει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες αλλά μόνο για ένα χρονικό διάστημα. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι η συλλογή μας από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές Windows 10 και 11.

Ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Windows 10 & 11;

WinZip

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στον υπολογιστή σας ή απλώς να ομαδοποιήσετε ή να συμπιέσετε αρχεία που σκοπεύετε να στείλετε, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε καλό λογισμικό αρχειοθέτησης αρχείων. Τα Windows έχουν τη δική τους αρχειοθέτηση αρχείων ενσωματωμένη στην Εξερεύνηση. Ενώ αυτή η συσκευή αρχειοθέτησης είναι κατάλληλη για τις πιο βασικές εργασίες, δεν έχει πολλές δυνατότητες που έχει το WinZip. Αυτό το φοβερό εργαλείο υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές συμπίεσης και η λίστα περιλαμβάνει μορφές RAR, ZIP, CAB, LHA, LZH, TAR, GZip, ISO, BZIP2, VHD, VMDK, IMG και 7-Zip. Όσον αφορά την ταχύτητα, το WinZip προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα συμπίεσης από τους ανταγωνιστές του. Η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει τον τύπο των αρχείων που συμπιέζετε και μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη μέθοδο συμπίεσης με βάση τα αρχεία με τα οποία εργάζεστε.

Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα διαχωρισμού των αρχείων, ώστε να μπορείτε εύκολα να στείλετε το αρχείο σε κομμάτια. Αυτό είναι απίστευτα χρήσιμο εάν, για παράδειγμα, έχετε ένα όριο μεγέθους αρχείου για τα συνημμένα email σας. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που διαχωρίζει το WinZip από άλλους αρχειοθέτες αρχείων είναι η δυνατότητα κρυπτογράφησης των αρχείων σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αρχειοθετήσετε με ασφάλεια τα αρχεία σας και να βεβαιωθείτε ότι μόνο τα άτομα με τον σωστό κωδικό πρόσβασης έχουν πρόσβαση σε αυτά. Συνολικά, το WinZip προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών, προσφέρει εξαιρετική συμπίεση, καθώς και κρυπτογράφηση αρχείων. Δείτε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του:

 • Υποστήριξη για όλες τις δημοφιλείς μορφές συμπίεσης
 • Απλό και αποτελεσματικό UI
 • Έξυπνη συμπίεση
 • Δυνατότητα διαχωρισμού αρχείων
 • Κρυπτογράφηση 256 bit

LD Player

Μπαίνοντας στην εμπειρία του παιχνιδιού, στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται ο εξομοιωτής Android LD Player, ο οποίος δεν είναι απλώς ένα δωρεάν λογισμικό που εκτελεί εφαρμογές, αλλά και ένα σπάσιμο φραγμού μεταξύ παιχνιδιών υπολογιστή και κινητών, με εκπληκτική διεπαφή. Χρησιμοποιώντας λίγους πόρους για απόδοση ταχύτητας φωτός, ο εξομοιωτής είναι συμβατός με ελάχιστες απαιτήσεις 2 GB RAM και χώρο σκληρού δίσκου 36 GB, όντας αποτελεσματικός στη λειτουργία παιχνιδιών όπως το PUBG ή το Clash of Clans. Το LD Player είναι το νεότερο λογισμικό mirroring στην αγορά, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένο έλεγχο με ποντίκι και πληκτρολόγιο για τα αγαπημένα σας παιχνίδια Android. Σας επιτρέπει επίσης να εκτελείτε σενάρια που διαχειρίζονται αυτόματα το παιχνίδι και ενισχύουν το παιχνίδι σας με υψηλά FPS/γραφικά. Ρίξτε μια ματιά στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του:

 • Μιμείται ακόμη και μεγάλα παιχνίδια Android στα Windows
 • Χειριστήρια πολλαπλών εργασιών
 • Γρήγορο και δυνατό
 • Υποστήριξη από προγραμματιστές
 • Μπορεί να παίξει όλα τα τελευταία παιχνίδια
Διαβάστε  Το Facebook δεν λειτουργεί! Έπεσε; Όλες οι απαντήσεις

CCleaner

Το CCleaner είναι ένα λογισμικό συντήρησης συστήματος με την υψηλότερη βαθμολογία για Windows που μπορεί να υπερηφανεύεται η Piriform και έχει περισσότερες από δύο δισεκατομμύρια λήψεις. Παρόλο που το δωρεάν λογισμικό CCleaner ενδέχεται να μην έχει τα εργαλεία ανασυγκρότησης, προγραμματισμένου καθαρισμού και ανάκτησης αρχείων στις εκδόσεις pro και plus, εξακολουθεί να περιέχει πολλές εύχρηστες επιλογές βελτιστοποίησης συστήματος. Ένα καθαριστικό μητρώου είναι ένα πράγμα που λείπει από τα Windows και το CCleaner καλύπτει αυτό το κενό με το ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα που διαθέτει. Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που θεωρείτε μια από τις δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές που ξεχωρίζουν, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις σαρώσεις επιλέγοντας διάφορες κατηγορίες μητρώου και μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα λογισμικού. Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα οποία θα επωφεληθείτε:

 • Εκτεταμένες κατηγορίες αρχείων
 • Startup manager
 • Εύκολο στη χρήση
 • Διπλότυπη εύρεση αρχείων
 • Διαχειριστής προσθηκών προγράμματος περιήγησης και αναλυτής δίσκου

Speccy

Το Speccy είναι ένα άλλο πρόγραμμα της Piriform που συνοδεύεται επίσης από το CCleaner Plus. Αυτό είναι ένα από τα πιο λεπτομερή βοηθητικά προγράμματα πληροφοριών συστήματος που παρέχουν αναλύσεις που ενδέχεται να μην βρείτε στην εφαρμογή Πληροφορίες συστήματος των Windows. Είναι ένα αρκετά απαραίτητο πακέτο δωρεάν λογισμικού για όποιον σχεδιάζει να αναβαθμίσει το υλικό και μπορείτε να το προσθέσετε στα Windows από τον ιστότοπο του CCleaner. Το Speccy παρέχει μια από τις πιο ολοκληρωμένες επισκοπήσεις συστήματος. Το λογισμικό σάς παρέχει λεπτομερείς αναφορές για RAM, CPU, λειτουργικό σύστημα, μητρική πλακέτα, κάρτα γραφικών, χώρο αποθήκευσης, μονάδες δίσκου, ήχο και άλλα. Συνήθως, αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για ειδικούς, αλλά με αυτό το εργαλείο, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση και να κατανοήσει τις προδιαγραφές του υπολογιστή. Αναμφίβολα από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές. Πλέον πολλοί τεχνικοί πριν την επισκευή υπολογιστή τσεκάρουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του:

 • Εξάγετε τις λεπτομέρειες του συστήματος σε έγγραφα TXT ή XML για εκτύπωση
 • Λεπτομερής αναφορά για όλα τα εξαρτήματα υπολογιστή
 • Δείτε τις θερμοκρασίες των εξαρτημάτων σε πραγματικό χρόνο
 • Φιλική διεπαφή χρήστη

MailBird

Το MailBird είναι λογισμικό πελάτη email συμβατό με πλατφόρμες Windows από XP έως 10 και 11. Αυτή είναι μια διαισθητική και απλή εφαρμογή email με την οποία μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε και να διαμορφώσετε λογαριασμούς. Η έκδοση δωρεάν λογισμικού περιορίζεται σε τρεις λογαριασμούς email, αλλά εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών. Το MailBird είναι λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο μπορείτε να ανοίξετε Emails Yahoo, Gmail, Hotmail, iCloud και Outlook.com μεταξύ άλλων.Το πρόγραμμα διαθέτει ενοποιημένα εισερχόμενα, ώστε να μπορείτε να ανοίγετε εύκολα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς λογαριασμούς σε ένα μέρος. Το λογισμικό έχει πολλές επιλογές μορφοποίησης για τα email και περιλαμβάνει επίσης προσαρμόσιμα θέματα και διατάξεις για τα εισερχόμενα. Δείτει τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου:

 • Ενσωματωμένο Ημερολόγιο Google, Dropbox
 • Λίστα εκκρεμοτήτων, Twitter, εφαρμογές WhatsApp
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα για πολλούς λογαριασμούς
 • Εξαιρετική ενσωμάτωση των Windows
 • Μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη

World of Tanks

Το World of Tanks δεν είναι ένα νέο παιχνίδι για Windows. Εξακολουθεί όμως να είναι ένα από τα καλύτερα MMO (Massively Multiplayer Online) blaster. Όταν το παιχνίδι ήταν στο αποκορύφωμά του, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των παικτών online σε έναν μόνο διακομιστή MOG. Έτσι, αν δεν έχετε ήδη παίξει το World of Tanks, πρέπει να το ελέγξετε. Αυτό το δωρεάν παιχνίδι, εκτελείται σε πλατφόρμες Windows από XP έως 10 και 11 και μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του δωρεάν. Όποιος ενδιαφέρεται εξ αποστάσεως για τον πόλεμο με κινητά θα λατρέψει το World of Tanks. Το παιχνίδι βάζει άρματα μάχης βαρέων βαρών από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως την πρώιμη εποχή του Ψυχρού Πολέμου σε μάχες ένας προς έναν ή ομαδικές. Ο τίτλος έχει έξι modes παιχνιδιού που περιλαμβάνουν τυχαίες μάχες, μάχες με τανκς, ιστορικές και ομαδικές.

Διαβάστε  Πρόβλημα με ανάλυση Οθόνης στα Windows

Ωστόσο, ίσως το καλύτερο πράγμα για το παιχνίδι είναι το τεχνολογικό του tree και η ποσότητα προσαρμογής του τανκ που παρέχει στους παίκτες. Οι παίκτες ξεκινούν με βασικά τανκς και στη συνέχεια μπορούν να τα δημιουργήσουν σε τρομερά, θωρακισμένα τέρατα.

Ας δούμε μερικά από τα πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά του:

 • Το καλύτερο διαδικτυακό MMO που περιλαμβάνει τανκς
 • Μπορείτε να παίξετε με μια απίστευτη επιλογή από γνωστά τεθωρακισμένα οχήματα
 • Συμβατό με όλα τα συστήματα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11
 • Προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά όπλων και τανκ
 • Παίξτε με πολλούς άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Bitdefender Δωρεάν Έκδοση

Το Bitdefender είναι ένα διάσημο βοηθητικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows. Έρχεται με την πλήρη σειρά εργαλείων σάρωσης και ανίχνευσης για την εξάλειψη κακόβουλου λογισμικού και άλλων τύπων ιών. Ο εκδότης έχει ήδη κυκλοφορήσει την πιο πρόσφατη έκδοση, οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα στα Windows 10. Για μια πλήρη έκδοση του Bitdefender antivirus, σας προτείνουμε να επιλέξετε μία από τις επί πληρωμή επιλογές που συνοδεύεται από καλή τεχνική υποστήριξη. Το Bitdefender περιλαμβάνει antiphishing, αυτόματες σαρώσεις USB, αυτόματες σαρώσεις email και εργαλεία προστασίας από ransomware. Περιλαμβάνει μια εύχρηστη λειτουργία παίκτη που αναστέλλει προσωρινά τις σαρώσεις και τις ειδοποιήσεις για να ελευθερώσει πόρους συστήματος για το παιχνίδι. Το εργαλείο σαρώνει επίσης για απαρχαιωμένο λογισμικό και σας βοηθά να ενημερώσετε παλιά προγράμματα. Δείτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Bitdefender:

 • Ελάχιστη χρήση πόρων συστήματος
 • Βραβευμένες τεχνολογίες εντοπισμού και αποκλεισμού
 • Προστασία ransomware και phishing
 • Βελτιστοποίηση συστήματος αποκλειστικής λειτουργίας παιχνιδιού
 • Σάρωση και ανίχνευση πολλαπλών επιπέδων

Icecream Password Manager

Το Icecream Password Manager είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Αυτό είναι το ιδανικό λογισμικό με το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σύνδεσης στον ιστότοπο. Μπορείτε να προσθέσετε το Password Manager σε πλατφόρμες Windows από XP έως 10 και 11 δωρεάν. Οι χρήστες του Password Manager μπορούν να αποθηκεύσουν στοιχεία σύνδεσης στον ιστότοπο, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και τραπεζικού λογαριασμού με το λογισμικό, το οποίο έχει τον δικό του κύριο κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, αυτό το λογισμικό είναι κάτι περισσότερο από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, καθώς συνοδεύεται από ένα αρχείο αρχείου φόρμας με το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε επαναλαμβανόμενες φόρμες ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε σημειώσεις, να επισυνάψετε αρχεία και να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με το Password Manager. Επιπλέον, το λογισμικό διαθέτει επέκταση Chrome και Firefox με την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης ιστοτόπων.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παρακάτω:

 • Πλήρως συμβατό με Windows 10 και 11
 • Ειδικές επεκτάσεις Chrome και Firefox
 • Αρχείο φόρμας για επαναλαμβανόμενες φόρμες ιστότοπου
 • Άριστη προστασία ασφαλείας
 • Αποθηκεύστε σημειώσεις, επισυνάψτε αρχεία και δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Icecream Screen Recorder

Το Screen Recorder είναι ένα λογισμικό λήψης οθόνης και στιγμιότυπων οθόνης για την εγγραφή βίντεο και τη λήψη στατικών στιγμιότυπων στα Windows. Το λογισμικό διαθέτει δωρεάν και επαγγελματική έκδοση. Σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίζετε και να μετατρέπετε εγγεγραμμένα βίντεο σε εναλλακτικές μορφές. Το Screen Recorder είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο ενσωματωμένο Snipping Tool των Windows για τη λήψη στιγμιότυπων και μπορείτε να κάνετε λήψη της δοκιμής του δωρεάν. Το Screen Recorder περιλαμβάνει ένα ευέλικτο εργαλείο για τη λήψη βίντεο και στιγμιότυπων με το οποίο οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν εξόδους πλήρους οθόνης και επιλεγμένες περιοχές. Περιλαμβάνει εκτενείς επιλογές σχεδίασης με τις οποίες μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο ή στιγμιότυπα οθόνης προσθέτοντας κείμενο, αριθμούς βημάτων, σχήματα και βέλη σε αυτά. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του:

 • Προσαρμόσιμα πλήκτρα πρόσβασης για τα διάφορα εργαλεία και τις επιλογές του
 • Μετατρέψτε τα εγγεγραμμένα βίντεο σε εναλλακτικές μορφές
 • Εγγραφή από εξωτερικές συσκευές
 • Εγγραφή βίντεο ροής Εύχρηστος

Advanced SystemCare

Το Advanced SystemCare είναι λογισμικό βελτιστοποίησης συστήματος για να καθαρίσετε τον φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας με Windows. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πέντε βοηθητικές εφαρμογές IObit τυλιγμένες σε ένα μόνο πακέτο. Υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ της δωρεάν και της έκδοσης Pro του Advanced SystemCare, αλλά το πακέτο δωρεάν λογισμικού εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλη αξία. Το λογισμικό ενσωματώνει το λογισμικό Uninstaller, Driver Booster, κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου της IObit.

Διαβάστε  Γνήσια Windows & Γνήσια Office - Πως θα τα βρεις

Μπορείτε επίσης να σαρώσετε για άδειους φακέλους, να διαγράψετε εντελώς έγγραφα, να καταργήσετε προγράμματα εκκίνησης και να διορθώσετε μη έγκυρες συντομεύσεις με το λογισμικό. Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα για το Advanced SystemCare είναι η all-in-one σάρωση Clean & Optimize που θα διαγράψει ανεπιθύμητα αρχεία, θα καθαρίσει το μητρώο, θα βελτιστοποιήσει την εκκίνηση των Windows. Διορθώνει επίσης συντομεύσεις με ένα σκούπισμα, κάτι που δεν είναι κάτι που λαμβάνετε στο CCleaner ή σε πολλά άλλα εργαλεία λογισμικού. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του:

 • Σύνθετη και πλήρης λύση καθαρισμού και βελτιστοποίησης Η/Υ
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα απεγκατάστασης, Driver Booster, κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό ανασυγκρότησης σκληρού δίσκου
 • Αφαίρεση προγραμμάτων εκκίνησης
 • Διόρθωση μη έγκυρων συντομεύσεων γρήγορο εργαλείο καθαρισμού μητρώου

WPS Office Δωρεάν

Οι σουίτες γραφείου είναι ένα από τα βασικά λογισμικά. Υπάρχουν πολλές δωρεάν σουίτες γραφείου και το WPS Office Free είναι ένα που αξίζει να σημειωθεί. Το WPS Office περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου, ένα υπολογιστικό φύλλο και μια εφαρμογή παρουσίασης. Αυτή η σουίτα γραφείου διαθέτει επίσης premium και επαγγελματικές εκδόσεις που περιλαμβάνουν επιπλέον επιλογές διαχωρισμού και συγχώνευσης για αρχεία PDF. Μπορείτε να προσθέσετε το WPS Office Free σε πλατφόρμες Windows από XP έως 10 και ακόμη και 11. Για περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να εξετάσετε την πληρωμένη έκδοση. Μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές.

Το WPS Office Free διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας με καρτέλες που είναι παρόμοιο με το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη του MS Office. Σε αντίθεση με το LibreOffice, το λογισμικό ανοίγει πολλά έγγραφα σε ξεχωριστές καρτέλες αντί για πολλά παράθυρα. Ο επεξεργαστής κειμένου WPS μοιάζει περισσότερο με λογισμικό δημοσίευσης επιτραπέζιου υπολογιστή, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε παραγράφους σε εναλλακτικές θέσεις σελίδας. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του:

 • Ενσωματωμένο εργαλείο μετατροπής PDF και μεγάλη ποικιλία προτύπων
 • Περιλαμβάνεται 1 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud
 • Πάνω από 100.000 διαθέσιμα πρότυπα
 • Κοινή χρήση εγγράφων με χρήση συνδέσμων
 • Μοντέρνα εμφάνιση, διεπαφή χρήστη με καρτέλες

Icecream Ebook Reader

Τα ηλεκτρονικά βιβλία δεν περιορίζονται πλέον μόνο σε αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων και tablet. Μπορείτε να αγκαλιάσετε ηλεκτρονικά βιβλία με το λογισμικό Icecream Ebook Reader για Windows, το οποίο υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών ηλεκτρονικών βιβλίων. Το λογισμικό έχει μια επαγγελματική έκδοση με πιο εκτεταμένες επιλογές, αλλά η έκδοση δωρεάν λογισμικού εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό κιτ που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Το Ebook Reader υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως MOBI, EPUB, CBR, PDF και FB2. Το λογισμικό σάς δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε και να εξάγετε ηλεκτρονικά βιβλία σε άλλες συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σελιδοδείκτες, να προσαρμόσουν γραμματοσειρές και θέματα και να προσθέσουν σημειώσεις για ορισμένες ενότητες ηλεκτρονικών βιβλίων. Το Translate είναι μια άλλη εύχρηστη επιλογή του Ebook Reader με την οποία μπορείτε να μεταφράσετε επιλεγμένα αποσπάσματα εάν απαιτείται. Δείτε από τι θα επωφεληθείτε:

 • Μεγάλη ποικιλία μορφών ηλεκτρονικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των MOBI, CBR, PDF, EPUB και FB2
 • Εισαγωγή και εξαγωγή ηλεκτρονικών βιβλίων σε άλλες συσκευές
 • Ενσωματωμένο εργαλείο μετάφρασης
 • Απλός και μοντέρνος σχεδιασμός
 • Προσαρμογή γραμματοσειρών και ρύθμιση σελιδοδεικτών

Είδαμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές που μπορείτε να προσθέσετε στα Windows 10 και 11. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις πιθανές ανάγκες για χρήση υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγικότητας, της ασφάλειας, ακόμη και των παιχνιδιών που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας. Παρόλο που μερικά από αυτά μπορεί να μην έχουν μερικές από τις επιλογές και τις δυνατότητες στις ιδιόκτητες εκδόσεις τους, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική αξία. Επίσης, όλες οι παραπάνω εφαρμογές είναι συμβατές με Windows 11. Οπότε αν μεταβείτε στο νέο λειτουργικό σύστημα, θα μπορείτε να τις απολαύσετε απρόσκοπτα.