Πώς να κατεβάσεις μουσική από το Spotify στο κινητό σου

Πώς να κατεβάσεις μουσική από το Spotify στο κινητό σου

Η μουσική είναι μια από τις πιο ισχυρές και εκφραστικές τέχνες που υπάρχουν. Από την πρώτη νότα που ακούμε, η μουσική μπορεί να μας μεταφέρει σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο και να εκφράσει συναισθήματα και σκέψεις που άλλοτε δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια. Η μουσική ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και εποχές και συχνά μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε νέους τρόπους εκφραστικότητας και δημιουργικότητας.

Το Spotify είναι μια από τις κυριότερες ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σήμερα, που προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια από δημιουργούς από όλο τον κόσμο, χωρίς την ανάγκη για κατέβασμα ή αγορά ατομικών τραγουδιών ή άλμπουμ. Η εφαρμογή προσφέρει μια πλήρη εμπειρία μουσικής με άνετη πλοήγηση, δυνατότητες επιλογής καλλιτεχνών, ειδών, λιστών αναπαραγωγής και προσαρμογής της ακρόασης ανάλογα με τα γούστα του κάθε χρήστη. Επιπλέον, το Spotify προσφέρει και πολλές άλλες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα ακρόασης podcast, δημιουργίας και κοινής χρήσης λιστών αναπαραγωγής με φίλους καθώς και την ανακάλυψη νέων καλλιτεχνών και τραγουδιών μέσω προτάσεων που βασίζονται στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. Συνεπώς, το Spotify έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους αγαπούν την μουσική και θέλουν να την απολαμβάνουν όποτε κι όπου βρίσκονται!

Πώς όμως κάποιος μπορεί να κατεβάσει μουσική από το Spotify στο κινητό του; Είναι μία δωρεάν ή επί πληρωμή λειτουργία; Σε αυτό το άρθρο λοιπόν ετοιμαστείτε να σας λυθούν όλες οι απορίες!

Όλο το περιεχόμενο του Spotify είναι διαθέσιμο για online streaming, τόσο στους δωρεάν χρήστες, όσο και στους χρήστες Premium. Ωστόσο, οι λήψεις είναι μια διαφορετική ιστορία…

Οι χρήστες του Spotify Premium έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών λήψης για κινητά αλλά και υπολογιστές. Πιο συγκεκριμένα, οι βασικότερες δυνατότητες είναι η λήψη άλμπουμ, λιστών αναπαραγωγής, podcast και τραγουδιών σε πέντε διαφορετικές συσκευές για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Διαβάστε  Το νέο Matebook X Pro της Huawei έχει κάτι το διαφορετικό

Ας δούμε λοιπόν, πώς μπορεί κανείς να κατεβάσει μουσική από το Spotify στο κινητό του…

Η ροή μουσικής στην εφαρμογή είναι μία λειτουργία η οποία ορισμένες φορές είναι αναξιόπιστη όταν βρισκόμαστε έξω. Κι αυτό γιατί η πρόσβαση WiFi δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμη. Και οι συνδέσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι σποραδικές, ανάλογα με το πού βρίσκεστε.

Ευτυχώς, η λήψη τραγουδιών είναι μια επιλογή. Αυτή η λειτουργία Premium-only σας επιτρέπει να κατεβάζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να τα ακούτε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Μάθετε πώς:

Πώς να κατεβάσεις μουσική από το Spotify στο κινητό σου Σε iOS, Android και tablet

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify για κινητά και μεταβείτε στο άλμπουμ/στη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Για να κατεβάσετε ένα άλμπουμ, πατήστε το βέλος προς τα κάτω δίπλα στο εικονίδιο της καρδιάς.
  • Για να κατεβάσετε ένα podcast, πατήστε το βέλος προς τα κάτω δίπλα στο εικονίδιο συν.
  • Η λήψη του άλμπουμ/του podcast είναι επιτυχής όταν το βέλος προς τα κάτω γίνει πράσινο.

Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα επεισόδια podcast για λήψη. Ωστόσο, όταν πρόκειται για λήψη μουσικής, μπορείτε να κατεβάσετε μόνο ολόκληρα άλμπουμ και δεν μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα τραγούδια από ένα άλμπουμ. Για να κατεβάσετε μεμονωμένα τραγούδια, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος ας δούμε κάποιους απ’ τους περιορισμούς που θέτει η πλατφόρμα.

Συμβατότητα μόνο με το Spotify: Οι λήψεις τραγουδιών από το Spotify μπορούν να ακουστούν μόνο στην εν λόγω εφαρμογή. Αυτές οι λήψεις δεν αποθηκεύονται στη συσκευή σας, ούτε είναι προσβάσιμες σε άλλες εφαρμογές μουσικής. Έτσι, αν ελπίζατε να κατεβάσετε τα τραγούδια και στη συνέχεια να εγκαταλείψετε τη συνδρομή σας στο Spotify, αυτό δεν θα λειτουργήσει, καθώς και τα δύο συνδέονται αποκλειστικά.

Διαβάστε  Αργό Laptop - Πως να βελτιώσεις την ταχύτητα

Όρια λήψης στο Spotify: Το Spotify επιτρέπει λήψεις έως 10.000 τραγουδιών ανά συσκευή σε πέντε συσκευές το πολύ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε 10.000 μοναδικές λήψεις σε κάθε μία από αυτές τις συσκευές. Το μειονέκτημα είναι ότι αν κατεβάσετε τραγούδια σε μια 6η συσκευή, θα χάσετε τις λήψεις στην παλαιότερη χρησιμοποιούμενη συσκευή σας.

Απαίτηση σύνδεσης: Μπορείτε να ακούτε το Spotify εκτός σύνδεσης για έως και 30 ημέρες. Ωστόσο, αν παραμείνετε εκτός σύνδεσης πέραν των 30 ημερών, θα χάσετε την πρόσβαση στις λήψεις τραγουδιών σας και θα πρέπει να κατεβάσετε ξανά τα πάντα. Για να το αποφύγετε αυτό, συνδεθείτε στο διαδίκτυο τουλάχιστον μία φορά το μήνα όταν χρησιμοποιείτε το Spotify. Αυτό επιτρέπει στους διακομιστές της εφαρμογής να επαληθεύσουν ότι το πρόγραμμα συνδρομής σας είναι ακόμα ενεργό.

Λήψεις που συνδέονται με το Premium: Η ακρόαση κατεβασμένου περιεχομένου στο Spotify απαιτεί λογαριασμό Premium. Έτσι, αν η συνδρομή σας λήξει και δεν ανανεωθεί, το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει θα αφαιρεθεί.

Συνολικά, το Spotify έχει αλλάξει τον τρόπο που ακούμε και ανακαλύπτουμε μουσική στην εποχή μας. Με την εφαρμογή αυτή, η μουσική έχει γίνει πιο προσβάσιμη από ποτέ, ενώ οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και μουσικές σε όλο τον κόσμο. Όπως και να έχει, η μουσική παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στη ζωή μας, προσδίδοντας στιγμές χαράς, συναισθηματικής σύνδεσης και εκφραστικότητας σε καθημερινή βάση. Οι δυνατότητες που παρέχει το Spotify μπορούν να ενισχύσουν αυτή την εμπειρία και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψτε ακόμα περισσότερο τη μαγεία αυτής της σπουδαίας τέχνης. Ελπίζουμε να σας λύσαμε όλες τις απορίες σχετικά με το πώς να κατεβάσετε μουσική από το Spotify στο κινητό σας! Για περαιτέρω βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε  Δεν διαβάζει τον SSD - Όλες οι απαντήσεις